Страта

На Неї накинули зашморг,
здавили за горло, мов пісню, -
зайшли наче в душу зашпори,
і серцю вже дихати тісно.
Вона передчасно конає,
моя Революція мила,
гаряча сльоза виринає -
дивитись на муки несила.
Тож будемо спостерігати,
як наша надія вмирає?
Я чую, сама Божа Мати
на другий Майдан закликає...

                13.11.2005р.


Рецензии