Питання
Христа "проблему" створює нову...
Мені його базікання "до фені":
я Богові служу і тим живу.
Але... чого мовчать церковні наші
служителі і праведні отці
і не затулять рот отій параші,
спинити щоб базікання оці?
Таке питання маю злободенне
до батюшок Ісусових церков...
Не чутно слова Божого нужденним
у боротьбі за Правду, за Любов.
Свидетельство о публикации №109011302446