Cнiг

Сніг також має губи,
Він хоче цілувати все.
Він хоче землю приголубить,
Тепло холодне їй несе.

Губами падає на квіти,
Цілує мертву їх красу;
Губами роздирає вітер,
Цілує навмання весну.

Зриває сніг з дерев малюнки,
Невпинно любить дике поле,
Відверті снігові цілунки
Вкривають ніжно тіло голе.

Коли сніжинки зацілують
Траву холодну сіру зимно,
Я попрошу, хай поцілує
Цей сніг тебе. Тривожно й дивно.


1999


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.