Ще не збагнули...
на мене враз перевернули...
Як далі житимем, козаче, -
ні я, ні ти ще не збагнули...
Все той же вітер наче віє,
і сонце те ж на небокраї,
а серце боляче німіє:
при владі в нас - собачі зграї.
08.08.2006р.
Свидетельство о публикации №109011105187