Осинне кохання
Осінніх зізнань несподіванка знов…
Осінняя зустріч з тобой на один,
осінній прихід твій у теплий мій дім.
Осінні цілунки – гарячі, палкі,
осінні дарунки у вигляді снів…
Осінні троянди, осінні пісні…
А кажуть: приходить любов навесні…
21.10.08
Свидетельство о публикации №109011100400