Бiлий свiт

Дивлюсь, дивлюсь на білий світ -
мої думки щодня "чорніють",
бо в мене колір думки свій,
його ховати я не вмію.

І хто сказав, що світ такий:
хоч як дивись - він завжди білий?
Буває - зовсім навпаки,
коли і білий світ немилий.

Чи доживу я, щоб було
і на душі, і в світі біло?
Тоді б і серце ожило
і навіть в думці проясніло.


Рецензии