мама
Червоне намисто
Повісила на вервечці
У донечки в колисці.
Намисто гойдалося
А маленька гралася.
Зняла мама з пальця
Золоту обручку,
Тай віддала донечці
У маленьку ручку.
Донечка награлася
Надумала спати.
Зняла мама хустину
Тай вкрила дитину.
Все б віддала донечці,
На те вона й мати.
Може за дитину,
І життя віддати.
Свидетельство о публикации №109010902183
Костя Ковалёв 15.01.2009 22:47 Заявить о нарушении