На перехрест

На перехресті, перепутті двох доріг,
Зустрілась молодість зі старістю,
Що поховала власний світ, і
Спочивала, розпрощавшись з марністю.

Юнь мовила: - Ходім зі мною старина,
Шукати легшого і кращого життя,
Легкого?.. гірко посміхнулась сивина,
Ні, бо його .., а ти бери коня.


Рецензии