Родной город
З дитинства рідне
Моє життя моя надія
Рідна моя Олександрія
Твої широкі вулиці сади
І парки і мости
Каштани прикрашають
Із кінця в кінець
І невеличка річка Інгулець
Її зелені бережки
І верби над водою
На все життя зі мною
Його воєна і шахтарська слава
Увіковічила містечко у віках
І в космосі Олександрії син
Продовжував батьківську славу
І ще не раз Олександрія
Прославить нашу Україну
Свидетельство о публикации №109010602133