Схамениться люди
По усіх роках
Ніж малесенька дитинка в мами на руках
До чого ж ти дожилася ненько Україно
По дорогах твоїх знову бродять Катерини
Своїх діток оставляють
А ще гірше і вбивають
І малятко безневине
В смітник викидають
Схаменіться люди бо це ж наші дочки
Себе виставляють по всій Україні
На торги ганебні
Панам в лімузинах
Схаменіться тай загляньте
Своїм дітям в душі що там
Чи квітка пахуча
Чи змія повзуча
Поселилась
Схаменися і ти ненько Україно
Придивись до своїх діток
Бо й сама загиниш
Свидетельство о публикации №109010602119