Украино наша мати
Чому стала мов зозуля,
Діток підкидати в чужі гнізда?
Чому своїх синів, дочок,
Стала віддавати, в чужі люди?
Чому наші Роксолани гибнуть у неволі?
А сини твої шукають поза морем долі.
Як же воно так сталося ненько Україно?
Що твої рідненькі діти безталані гинуть.
А хто ж тебе неньо, буде доглядати.
Думай, думай, Україно мати.
Свидетельство о публикации №109010602100
Гарний вірш! Забігайте якось і на мою сторінку.
Всих гараздів!
Валерий Гребенюк 21.02.2014 04:38 Заявить о нарушении