Молитва
Не дай мені Боже в ненависть зайти
Не дай мені Боже упасти в провалля
З якого дороги несила знайти
Не дай мені Боже зневаги й зневіри
Не дай мені злоби весь світ проклясти
Прошу лиш як милості дай мені сили
Очистити душу і віру знайти
Молюся і каюсь образи прощаю
І ти мені Боже гріхи відпусти
Свидетельство о публикации №109010602079
З побажанням радощів, Таня
Татьяна Левицкая 16.01.2009 14:35 Заявить о нарушении