Лето

                Заквітчалася калина білими квітками
                Голубим серпанком голівоньку вкрила
                Стан свій нарядила в зеленії шати
                Та й приготувалась літо зустрічати
                Літечко  ріднесеньке веселе теплесеньке
                Зустрічають всі    
                Калина у лузі
                Волошки у полі
                Горобина в лісі
                Літечко пришло тепло принесло


Рецензии