Комсомольск на Днепре
На березі Дніпра.
Де б не була,
Душа до нього лине.
Маленька цяточка
На карті України,
Та славиться велично в Батьківщині.
Живуть там металурги, гірники
Їх руки молоді
Наш Комсомольск творили.
Проспекти, вулиці, сади
Дитячий сміх лунає навкруги.
І хоч весь світ ти обійди,
То міста кращого немає,
Як Комсомольск,
Маленька цяточка
На карті України.
Свидетельство о публикации №109010602028