Колишнiй Ленiнград. I на перонi...
Колишнiй Ленiнград. I на перонi
Занудились чекати поїзд люди.
А я згадала мами сивi скронi
I голос - той, якого вже не буде.
Двi мови, два життя, двi батькiвщини –
Усе в моїй змiшалось головi…
Я їду iз Росiї в Україну:
Покликали мене i мертвi, i живi…
Сентиментальна подорож, бо знову
В очах бринить непрохана сльоза…
I неможливо передати словом
Все те, що зараз хочеться сказать.
2006 Санкт-Петербург – Полтава
Свидетельство о публикации №109010500075
Приезжай. Встретим.
Саша и Таня
Кованов Александр Николаевич 19.02.2018 19:23 Заявить о нарушении
Спасибо, Саша и Таня, а вдруг когда и встретимся))
Валентина Яроцкая 19.02.2018 21:51 Заявить о нарушении