Криза
Пацюки звіролобі
заподіяли кризу,
обідрати наш глобус
з верху щоб і до низу.
Може б, криза минула
Україну-небогу,
так своя обідрала
пацючня, слава богу.
Хай за морем справляють
кризи західні, дикі,
в нас свої заправляють
пацюки товстопикі.
Світова криза пройде.
Наша ж буде ще поки,
доки правлять в нас пройди -
пацюки хижоокі.
Свидетельство о публикации №109010505268