Коляда

Добрий вечір!..  Святий  вечір!
Добрі люди ви,  я  чую.
Щоб печаль не гнула плечі,
Вам колядку колядую.

Божий син іде по світу,
Хай до вас він завітає.
Хай його священна свічка,
Від гріха берігає.

Нехай все  оберігає,
Й те, що в хаті уже є.
Ще й в здобутках прибавляє
І здоров'я додає.

А до цього - гору щастя
Й радість жити на Землі.
Обминає хай ненастя,
Від зорі і до зорі.

Дай вам Бог, щоб вся оселя,
Зберігала вам тепло!
Щоб не капало із стелі,
В гаманець лиш щоб текло.

Гривні, євро і доляри -
Вам довічно крізь роки.
Щоб завжди жили ви в парі
І онуки й діточки.

І ще прошу за колядку,
Дайте щось мені на згадку.


Рецензии