Нам н чого лишити нашим д тям
Окрім лиш бідності сердець,
Що заховалася за скарбом
Побуту турбот життєвих.
Де зараз тії почуття,
Що не побачимо ніколи?
Де зараз тая доброта,
Що нам батьки заповідали?
Лишилася кривда й біль розчарування.
Свидетельство о публикации №109010502547