Не забувай сину
Виросла калина виростаю я
посивіла мама виряджає сина
У краї далекі долі пошукать
Як би не приймали тебе добре сину
у краях далеких
Та не забувай
Свою Батьківщину
У лузі калину
Бо мати єдина у кожного сину
Другої не матимеш ти Батьківщини
І мама у світі у тебе одна
Свидетельство о публикации №109010502447