Дякую мамо
За подарунок жити,
За сонце в небі голубім.
За лагідний літній дощик.
За золоті лани.
За стежку з мого дитинства,
Якою до тебе мамо,
Біжу я у снах своїх.
За ласку твою і ніжність.
За Бога в душі моїй.
Дякую я рідненька ,
І низко вклоняюсь тобі.
Свидетельство о публикации №109010502001