Прости мамо

                Мамо моя рыднесенька
                Моя сиза пташко
                Чому ти так рано пішла із житя
                А мене покинула малою дитиною
                Щоби сиротою виростала я

                Мамо моя зозуленько
                Ти ж любила жити любила співати
І               І  робота горіла у твоїх руках
                Хто ж наворожив тобі таку лиху долю
                Що покинула ти діток в молодих роках
               
                Прости мені мамо що не приїджаю
                На твою могилу в далеке село
                Я тебе матусю завжди пам'ятаю
                Повік не забуду пташечку мою


Рецензии