Доля

                Вийду в чисте поле 
                Виглядати долю
                Де ж ти забарилась
                Доленько моя
                Вже й життя прожите
                Перейдено поле
                А я все чекаю
                Коли ж ти про мене
                Доленько згадаеш
                Скільки ще зозуленька
                Прокукує літ
                Чи діжду я доле
                Від тебе талану
                Чи так безталана
                Покину цей світ


Рецензии