Летить клин журавлиний

Летить клин журавлиний
В небі голубім
Якби міг і я б
З вами плетів.
Та кому оставлю
Я батьківську хату
І своїх стареньких
Матусю та тата
Хто ж їх буде рідних
Моїх доглядати.
Не полечу з вами
Журавлики в небо
Хоча якби хотів
Та тут жити треба


Рецензии