Укра но!!!
Моя рідна Україно!
Золотяться твої нови,
Внебі сонце сяє сиве...
Аж допоки будем жваво
Ми тебе обороняти,
Ворогів твоїх долати.
Не будемо зволікати,
Треба, браття, нам вставати!
Батьківщину боронити!
Треба ворогів побити!
Нездоланною ордою,
Віроломною ходою
Захопили нашу землю,
Відібрали в нас оселю,
Відібрали нашу владу,
Нормою зробили зраду.
Нищать військо невблаганно,
Ходять по землі безкарно.
Потоптали нашу віру
І не знає ворог міру...
Можуть скоро ті часи настати -
Просто будуть нас вбивати.
Бусурмани та жиди прокляті
Будуть жити в твоїй хаті.
Це не можна допустити!
Треба тих падлюк душити!
Не дамо ми шматувати
Нашу землю, наші хати!
Де ви, воїни УПА?
Та хіба ж ще не пора
Закликати наше військо?
Справжнє військо Запорізьке...
Українці, ми родина!
Наша хата - Україна!
Не варто скаржитись на долю,
Єднаймось боронити волю!
Свидетельство о публикации №109010401429