Mon petit caprice

La mort c'est mon petit caprice
Elle porte repos, elle - paradis
Elle emportera la fatigue
Mon reve sucre, mais est une digue

I need to do one little thing
And after that I will be free.
I need no time, it's almost done
I'll fly away It's real fun!

No do teh por ya budu jdat',
I terpelivo ispolnyat'
Svoyu sudbu, i legkiy briz,
Ispolnit moy prostoy kapriz.

2006


Рецензии