Не вродлива

Хай кажуть, що не вродлива,
Зате доленька щаслива.
Коли вроду роздавали,
Я в колисці міцно спала.
А як доленьку ділили,
То я свою, щасливую,
Швидко ухватила.
В пазуху сховала.
Нехай кажуть люди,
Що вроди не маю.
Зате свою долю,
Я міцно тримаю.


Рецензии