Ты предлагаешь мне
Ты предлагаешь мне себя,
Соблазна, сексуальности полна.
Играет каждая черта, к себе маня,
Ласкать и наслаждаться,
Соблазну твоему поддавшись.
Николай Блоха 31.12.08 г. 21:10
Ти пропонуєш мені.
Ти пропонуєш мені себе,
Звабливості та сексуальності повна.
Та грає кожна риска, до себе зовучи,
Ніжити й насолоджуватись,
Спокуси твоїй піддавшись.
Микола Блоха 31.12.08 г. 21:33
Свидетельство о публикации №108123102993