Колискова
Вітер б'ється нам в вікно,
Грози ллються через край.
Але нам чого боятись!
Все пройде,ти засинай.
Моє сонечко маленьке не журись.
Біля тебе місяць ясний.
Тихо каже спи маленький
Спи рідненький,
Та й до мене притулись.
Свидетельство о публикации №108123101949
Анна Ченских 02.01.2009 17:56 Заявить о нарушении