Афродiта
Господь єднає дві людини,
їх спільні мрії і мету.
Знаходить чоловік дружину
а з нею і любов святу.
Автор.
Ти, моя кохана,Афродіто,
Поруч я, твій лицар Аполлон.
Зміг тебе любов’ю покорити,
Солодить медовий твій полон.
Афродіто, Афродіто!..
Чарівнице ти моя.
Ти моя найкраща жінка світу,
Бо любов твоя свята.
Ти найкраща жінка світу
І Богиня ти моя!
В тебе я безтямно закохався,
Й полюбила ти мене без меж.
Синім птахом в снах моїх літаєш,
В доленьці і серденьку живеш.
Зринули зима весна і літо,
Осінь поєднала нас в житті.
Ти моя найкраща жінка в світі,
Й почуття в любові золоті!
Свидетельство о публикации №108122900899