Снiжок та Пушок

Вибіг вранці мій Пушок
Погуляти на часок.
На дворі ж кругом сніжок
Білий,білий,як Пушок!..
Вмить скачали з ним клубок,
Мов казковий Колобок.
Відступив я у куток
Й покотив Пушок клубок.
Їм зробив на зустріч крок
І не бачу,де ж Пушок?..
Розпізнати їх невзмозі-
Два клубки лиш на дорозі…


Рецензии