З Новим роком
Хлопці та дівчата
Діточки маленькі
Дідусі й бабусі
Матусі та тата
Всім я вам бажаю
Добра в вашу хату
Щастя вам багато
Веселощів та сміху
Дарунків на втіху
Щоб були багаті
Щоб були здорові
Щоб були ваші серця
Повними любові
Свидетельство о публикации №108122904203