Одинак не козак

Одинак не козак.
Той про себе не дбає,
Хто дружини не має.
Дружинонька борщик зваре.
Періжечків напече.
І порадить, і погладить,
І обідати посадить.
І сто грамів до обіду
Вам наллє для апетиту.
І обніме, і пригорне,
Ліжечко постеле.
Спатоньки вкладе.
Одинак не козак,
Той про себе не дбає,
Хто дружини не має.


Рецензии