Зима ворожка
Ворожила в новорічну ніч.
Зірки з неба позбирала
Та по полю розкидала.
Завела з сніжинками танок.
Кришталем річки покрила
І калину нарядила
у білий вінок.
Льодяні перлини розсипала.
Пухнастим снігом прикрашала.
Мережево плела.
Ялинку в білу шубу нарядила,
Аж до весни носи.
Забавилась ,загралась,
Сама зачарувалась,
Із тої новорічної краси.
Свидетельство о публикации №108122902487
І про дуб теж сподобалось, розумно, зворушливо.
З вдячністю та теплом, Таня
Татьяна Левицкая 29.12.2008 15:58 Заявить о нарушении