Украiно - зоре моя
І над Ненькою зійшла.
Україна пробудилась,
В долі воленьку знайшла.
приспів:
Доля в твоїй зірці, Україно-мати,
Батьківщино рідна, як з Дніпра вода.
Є країн у світі, славних і багато,
Та для українців, ти лише одна.
Є країн у світі, як зірок, багато,
Та для українців - ти зоря одна!
В Дніпрі небо світлом грає
І блищить в зірках вода.
Україна розквітає,
Як калина молода.
Свидетельство о публикации №108122800275