Колискова
Закрий люба очі.
Вже скінчилась довга днина,
Спатоньки теж хоче.
Лю - лі, люлі-люлі лю - лі...
Нічка всіх крилом пестує,
Ковдрою вкриває.
Місяць зіроньки рахує,
Діточок гойдає.
Лю - лі, люлі-люлі лю - лі...
Спить телятко біля хатки,
Під бочком корівки.
Заспівує пісню мати,
Колискову діткам.
Лю - лі, люлі-люлі лю - лі...
Виростайте любі швидше,
Хлопчики й дівчатка.
Хай вас щастя не полишить,
В буден день і в свято.
Свидетельство о публикации №108122700584