Не розгубилась

(бувальщина)

Якось Сандра та бабуся,
Вийшли в місто погулять.
Сонце є, вона ж "надулась",
Дай пиріг її хоч плач!
Та не той,  за одну гривню,
Коротенький і худий...
А той з м'ясом, за чотири,
Як долоня, дорогий...
Взяла бабця лиш для неї,
Весь розтратила "бюджет".
Не зосталось у кишені,
Й на автобусний білет...
... Йдуть додому разом пішки,
А онучка пиріжок -
Своїй  бабці не дасть й трішки,
Глянь - розв'язаний шнурок!
Розгубилася Сандруся
Та оце лише на мить: -
На тримай пиріг, бабусю,
Та невздумай відкусить!..
... то ж задумалася бабця,
Як онучку їй любить?..
Можна з нею прогуляться,
Але ж як в майбутнім жить?..


Рецензии