Червоне та чорне

Червоне та чорне. Що й казать.
Життя дійсно яскраве.
У чорних тонах.
В червоних помітніше, болючіше...
Що ж. Життя дійсно цікаве.
Проживе його хто ж?
Як отрута й вино,
Кров і земля.
Червоне - кохання,
А чорне - журба.
І дійсно чергове. Смугами йде.
Та от парадокс -
Не знаємо де
Чорна,
А де
Смуга червона
Зигзагом іде.
Межі нам не видно.
Протяжності теж.
Життя дійсно дорога
До Батьківських меж.


Рецензии