Нiч, моя нiч...

Думка моя...
Б'ється у скло. Затятой печалью
Стежка моя...
В'ється на зло. Порадам повчальним
Доля моя...
П'ється вином. Під дзвони вінчальні

Ніч, моя ніч... Я лише с тобою
Ніч, моя ніч... То веди за собою
Я не боюсь, втративши - мати
Я не згорю, як настане розплата

Свічка моя...
Вогником сяє. Зовсім не тає...
Зірка моя...
Я знаю що є ти. Тобою небо палає
Тиша моя...
Зараз не йди. Ти так рідко буваєш.

Ніч, моя ніч... Я лише с тобою
Ніч, моя ніч... То веди за собою
Я не боюсь, втративши - мати
Я не згорю, як настане розплата


Рецензии