Нестримний блюз

Десь живе старенький блюз
За вікном, у дощі
В унісон закоханим мовчить,
В капелюсі у плащі…
що відбулось десь давно,
Відпусти минуле в шлюз
І у тиші без ім’я,
Враз почуєш нестримний блюз…
Знову, знову, знову,
Під осінній ритм муз
Серце сповнює любов’ю
Нестримний блюз
Десь живе старенький блюз
За вікном, у дощі, у дощі,
Кожний раз приходить знов
В капелюсі у плащі,
Ти ж сам знаєш. Буде все гаразд,
Одягни свій новий шуз,
Перешкоди всі відступлять
Адже грає
Нестримний блюз…
О, цей блюз, нестримний блюз,
Він живе в тобі й мені,
Під осінній ритм муз,
Знову оживає
Нестримний блюз.
08.09.2008


Рецензии