Лети журавлику
Покинув журавлик
Свою Батьківщину
Полетів в далекі
Теплії краї
Ти лети журавлику
А я не покину
Свою Україну
Ліси степи луки
Червону калину
Верби над водою
Ця краса чарівна
З дитинства зі мною
З дитинства зі мною
Українська мова
Пісня чарівниця
Материнське слово
Ти лети журавлику
А я не покину
Свою Батьківщину
Свидетельство о публикации №108122603434
З повагою та теплом, Таня
Татьяна Левицкая 27.12.2008 13:56 Заявить о нарушении
Татьяна Гребенюк 28.12.2008 15:50 Заявить о нарушении