Або

Ці ледзь гэта будзе праўдай заўтра,
сёння - магчыма, але час аб'яднаны з ветрам,
змены ніхто не фіксуе,
клавіятура западае,
глыбока западае ў мае думкі, нават сны,
але заўтра - зменіцца ўжо сёння;

ненавіджу коскі, памылкі друку і свет.

Часам сябе, але гэта няпраўда.
28.09.08


Рецензии