Молю тебе Боже
За оту дитину,
Чиї сумні очі
До матусі линуть.
Чиї сумні очі
У людей питають,
Чим я вас рогнівив
Що мами не маю.
Молю тебе Боже
За оту стареньку,
Що в грязюці на ринку
Руку простягає
Милості прохає.
Молю тебе Боже
Може уже досить,
Нас бідних карати
За гріхи чужії.
Може уже досить
Панам панувати.
В нашій Україні.
Молю тебе Боже...
Свидетельство о публикации №108122601515
С уважением,
Люмико 12.04.2009 15:46 Заявить о нарушении