Торжок

                Торжок

               Поїхала баба з села на торжок
               Зголдніла тай схотіла
               Купить пиріжок
               Як почула бабця
               Скільки грошей треба дати
               За той пиріжок
               Закричала заплакала
               На увесь торжок
               Чи з глузду ми зїхали
               Чи може сказились
               Що до цоьго людоньки
               Ми з вами дожились
               Щоб нам з вами людоньки
               Того не діждати
               Щоб за малий пиріжок
               Корову віддати
               Так тепер воно і є
               Бо вся Україна
               Великий торжок
               Скільки коштує корова
               Стільки й пиріжок

              PS. торжок-ринок-базар


Рецензии