Вчора було у тебе весiлля

Догорають спалахи квітня,
А на вулиці холодно дуже.
Вчора було у тебе весілля,
А кохання моє тебе кружить.

Вже сьогодні сказав, що твоя я,
Що не знаєш зробив це навіщо,
Ще сказав, що хочеш до мене, -
НІ, НЕ МОЖНА. Так буде краще.

Ми ж з тобою вже домовлялись
Все забути. Хоча б потихеньку.
Вибач мене, що ми зустрічались.
Вибач... І прощавай, мій рідненький.


Рецензии