Прилети голубок

               Голубочок голубок
               Сизесеньке пір.ячко
               Прилети голубок
               На моє подвір.ячко
               Дам тобі зерняток
               Водички попить
               Прогуди розкажи
               Де мій милий ходить
               Чому мою хату
               Здалеку обходить
               Розкажи голубок
               Чим я завинила
               Чим його другая
               Так приворожила
               Чи може я злая
               Може не вродлива
               Голубочок п.є водичку
               Зернята дзьобає
               Дивиться у вічі
               Немов промовляє
               Ти й розумна і вродлива
               Тільки доля нещаслива


Рецензии