Планета в долонях
Візьми планету в долоні
До серця її пргорни
Не дай її скривдить нікому
Ти захисник її ти
На тебе її надія
На тебе вона упова
Бо ти ж розумна Людина
Бо ти ж її дитина
Вона ж колиска твоя
Вона ж мати твоя
Вона наша родина
Вона наша Земля
Свидетельство о публикации №108122403003