Тэлебачанне

Тэлебачанне.
I зноу "Панарама":
Крызiс у свеце. А у нас, бацька кажа,
Ёсць усё сваё. Жыта и смажань.
Ну i навошта нам вашыя драмы?

Бацька гаворыць: "Всеняпраменна
Трэба у хату нясти свае яйки,
Сыр и каубасы, трусы и хвухвайки..."
Бачу усё и ня веру, шо тленны...

Бацька. БТ. I народ хлустнапленны...


Рецензии