Н
НІ злу на світі
Наркотикам ні
Я хочу дихати жити
Бачити маму у сні
Мамині лагідні руки
Усмішку в рідних очах
Краплину роси на троянді
Спів соловейка в кущах
Я хочу дихати жити
Бачить як сонце встає
Я хочу дихати жити
Ловити краплини дощу
Веселку бачить над лісом
Наркотикам ні кричу
Свидетельство о публикации №108122201772