Тебя больше нет
Насунула чорна хмара.
Нас з тобою роз.єднала.
Тебе у мене забрала.
Не всміхнешся більше,
Не пригорниш,
Словечка не скажеш.
І обідати зі мною,
За стола не сядеш.
Обідаю одна ,
Одній лягти
Одній встати
Одній зорю зустрічати.
Сльозами умитись
Богу помолитись.
Свидетельство о публикации №108122201579