How many..
How many days.......Not return to back
F_____________F/E
How many?.....How many?....
С_____________________Am
How many i wanted.....to tell to you.
F____________F/E__________G
How many?.....How many?....
-- припев --
{
С___________________Am
You don't forget about our love
F____________F/E__________G
Remeber me....Remember me...forever
} 2 раза
С____________________________Am
How many years have passed. Heart is able to wait.
F______________F/E
How many?.....How many?....
С_______________________________Am
How many world has given us, but we cannot to take.
F_____________F/E__________G
How many?.....How many?....
-- припев --
F/E_______F___________F/E__________F__________G___C
Свидетельство о публикации №108122100786